5 elemente pentru o nuntă perfectă

Pentru că nunta este un evenimente important și unica in viața fiecăruia și pentru că ne dorim ca totul să iasă pefect trebuie să grijă de 5 elemente.Pentru că nunta este un evenimente important și unica in viața fiecăruia și pentru că ne dorim ca totul să iasă pefect trebuie să grijă de 5 elemente.

1. Localul – Trebuie să fie luminos, elegant și cu un aer primitor. Pe lângă acest aspect localul trebuie ales și după numărul presupus de invitați. Deoarece nu-ți dorești o sală mare și cu mese libere. Angajații localului să fie respectoși, eleganți și serviciile pe care le oferă să fie de calitate pentru a-ți încânta invitații.

2. Muzica – Ai nevoie de o formație care să-ți țină invitații în priză și să-i provoace să nu se întoarcă la masă decât pentru o gură de apă. Playlistul să fie variant în așa fel încât toate generațiile pe care le ai invitate să-și facă prezența pe scenă.

3. Mâncarea – Meniul pe care îl alegi trebuie ales cu grijă deoarece trebuie să te gândești că ai persoane diferite, cu gusturi și personalități diferite. În general restaurantul va știi ce să-ți propună ca să nu gafezi și să încânți pe toată lumea.

4. Decorațiunile – Locația unde îți desfășori petrecerea are nevoie de un plus și din acest motiv apelezi la decorațiuni. Trebuie să ți cont și de acest aspect și mai ales în ce anotimp îți organizezi nunta. Nu trebuie să-ți transformi locația într-o junglă sau grădină botanică, însă poți apela la accesorii simple și de impact.

5. Fotograf și videograf – Pentru că ai pus accent pe multe detalii, nu trebuie să uiți nici de fotograf și videograf. Dacă aspectele de mai sus sunt impecabile, atunci ai nevoie de o echipă care să-ți imortalizeze evenimentul și să te uiți cu drag peste ani. Dacă cauți un fotograf nunta suceava ai să vezi că există varietate și ca să-l alegi pe cel potrivit este posibil să dureze un pic. Însă, dacă ții cont de câteva aspecte ai să te decizi repede pe care ți-l dorești. Trebuie să fie carismatic, să fi luat parte la evenimente asemănătoare cu al tău și să te regăsești în fotografiile lui. Aceeași situație este când cauți și un videograf Suceava. Regăsește-te în materialele lui și alege-l.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *