Cum sa alegi suvite care sa puna in valoare culoarea parului tau

Parul cu suvite da un aer de vara si da o noua dimensiune coafurii dvs. Variati nuanta si intensitatea in functie de culoarea pielii dvs si de efectul pe care vreti sa-l obtineti.

 Pasi 

 1. Tineti cont de culoarea dvs naturala si de contrastul pe care doriti sa-l obtineti cu aceste suvite. Oricine poate sa-si faca suvite. Rezultatul va depinde de culoarea naturala initiala a parului si de formula pe care o alegeti.
 2. Puneti in valoare culori ale pielii mai reci cu suvite cenusii sau bej pentru blonde si brunete, sau cu rosu violaceu pentru roscate. Scoateti in evidenta nuante ale pielii mai calde cu suvite aurii si caramel pentru brunete, auriu deschis si galben pai pentru blonde, castaniu sau aramiu pentru roscate.
 3. Decideti ce efecti doriti sa obtineti – subtil sau dramatic – si alegeti tehnica care se potriveste cu nevoile dvs. Optiunile dvs includ combinarea solutiei in parul dvs, scoaterea unor anumite suvite printr-o casca speciala sau colorarea unor suvite alese cu mana.
 4. Mergeti la un profesionist pentru colorarea parului.
 5. Urmati instructiunile clar pentru a evita accidente neplacute.

 Sfaturi 

 • Imbogatiti satenul inchis, rosu si castaniu cu nuante care se potrivesc culorii dvs: caramel, aramiu, mahon.
 • Faceti un tratament intens pentru par cu cateva zile inainte de vopsire daca considerati ca s-au acumulat prea multe chimicale in parul dvs, spalati-va cu o zi inainte de colorare cu un sampon purificator sau nuantator. Prima solutie va va intari parul iar a doua il va curata.

 Atentie 

 • Insarcinata? Mai intai vorbiti cu medicul dvs.
 • Daca ati aplicat henna pe parul dvs in ultimul an, tineti minte ca nu aveti voie sa-l permanentati sau sa folositi vopsea chimica.
 • Evitati clorul si apa sarata cateva zile dupa ce v-ati colorat parul, pentru ca contactul cu aceste solutii poate crea reactii adverse noii culori.
 • Culoarea nu va deschide o alta culoare aplicata anterior. Daca aveti deja o culoare mai inchisa aplicata, mergeti la un profesionist care sa va decoloreze parul si abia apoi sa va coloreze suvitele in nuanta dorita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *