Cum sa indrepti parul cu foenul

Cum sa indrepti parul cu foenul

Vreti sa calmati parul zbarlit sau sa indreptati carliontii pentru o zi? Tot ce va trebuie este o perie rotunda, un foen, niste produse de coafare si 30 de minute.

 Pasi 

 1. Pentru a indrepta parul, incepeti prin samponare, aplicarea unui balsam si uscarea parului cu prosopul.
 2. Aplicati un produs care protejeaza parul de caldura, cu atentie speciala la varfurile parului.
 3. Puneti balsam pentru indreptarea parului in palme. Frecati-va palmele pentru a distribui produsul pe palme, apoi masati-l in par.
 4. Pieptanati-va parul cu degetele in timp ce il uscati la o treapta joasa. Acest fapt inlatura apa in exces.
 5. Impartiti-va parul in 3 sectiuni, 2 pe lateral si 1 la spate. Prindeti cele doua laterale in sus.
 6. Alegeti o mica portiune din parul neprins pentru a-l indrepta.
 7. Folosind o perie rotunda, deasa si incepand la radacini, trageti usor peria prin par catre varfuri in timp ce il uscati. Trageti parul dinspre cap, intinzand si indreptand pe masura ce trageti.
 8. Mai intai treceti peria pe sub par pentru a-l expune direct caldurii foenului. Odata ce zona este in mare uscata, treceti la partea de deasupra a parului.
 9. Mentineti tensiunea constanta si distribuiti caldura in mod egal pe sectiunea de par la care lucrati. Va asigura o textura uniforma a parului si va preveni uscarea exagerata a anumitor zone.
 10. Odata ce portiunea de par este indreptata, continuati sa alegeti si sa uscati mici portiunea pana cand sectiunea este uscata si dreapta.
 11. Repetati procedeul pentru celelalte 2 sectiuni pentru a indrepta tot parul.

 Sfaturi 

 • Intotdeauna indreptati foenul in jos pe masura ce va uscati parul; uscarea parului in sus poate provoca zbarlirea parului.
 • Imblanziti suvitele rebele cu un ser sau o crema speciala. Puneti cateva picaturi in palme, masati moale pentru a distribui, si apoi aplicati pe par dupa instructiunile de pe produs.
 • Pentru a obtine un par foarte drept, terminati coafarea cu o placa ceramica de indreptat parul dupa ce urmati pasii de mai sus. Alegeti treapta de caldura pentru tipul parului dv si permiteti placii sa se incalzeasca inainte de utilizare. Alegeti portiuni de par, ca si pentru uscare cu foenul, si alunecati placa de-a lungul parului, incepand de la radacini si terminand la varfuri, repetand daca este nevoie.

 Atentie 

 • Ca pentru toate electricele, aveti grija cand folositi foenul si placa ceramica pe langa apa si/sau copii. Scoateti din priza foenul si placa ceramica dupa utilizare si tineti placa ferita pana se raceste pentru a preveni arsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *