Cum sa organizezi onomastica unui copil

Cum sa organizezi onomastica unui copil

Cu putina planificare si imaginatie, puteti sa va ajutati copilul sa aiba cea mai buna petrecere.

 Pasi 

 1. Decideti cati invitati vor fi.
 2. Vedeti ce vrea si copilul dvs. Lasati-l pe el sa decida asupra temei, cum ar fi un personaj de desene animate, un film sau un sport preferat sau o alta activitate.
 3. Alegeti anumite decoratiuni pentru masa si pentru camera, gustari si jocuri pentru a arata aceasta tema.
 4. Alegeti o locatie pentru petrecere. Poate fi acasa, in parc, sau la un centrul comercial sau restaurant. Asigurati-va ca mediul este propice pentru varsta si nivelul de energie al copiilor.
 5. Alegeti metode de distractie pentru copii, cum ar fi arta, lucru manual, jocuri de moda veche si “baba oarba”. Daca copilul dvs este mai in varsta, luati in considerare organizarea unei petreceri la piscina sau a unei petreceri in pijamale.
 6. Mancarea sa fie simpla – pizza, inghetata, chipsuri, prajituri, fructe si suc.
 7. Decideti, in functie de varsta participantilor, daca vreti sa includeti o ora la care veti deschide cadourile sau daca le veti deschide mai tarziu. Tineti cont de faptul ca invitatii mai tineri pot deveni confuzi cu privire la apartenenta cadourilor.
 8. Trimiteti invitatiile direct prin posta invitatilor, sau parintilor lor si cereti-le sa va raspunda cat mai repede posibil. Cand parintii suna sa confirme puteti discuta despre mancare si imbracamintea pentru petrecere.
 9. Cereti ca un adult sa insoteasca un copil cu varsta sub 5 ani. Asigurati si nevoile adultilor la acea petrecere. Pentru copiii mai in varsta, care sunt lasati, spuneti parintilor cand pot trece sa ii ia acasa.

 Sfaturi 

 • Pentru invitati mai tineri planificati petrecerea dupa amiaza, dupa somnul lor. Planificati ca petrecerea sa nu dureze mai mult de 2 ore si acordati timp si pentru mancare si jocuri.
 • Cand musafirii au sub 6 ani, evitati sa alegeti jocuri competitive, care ii supara.
 • Daca dati pungi cu bunatati (o practica populara la petrecerile copiilor) tineti cont ca una modesta, bine gandita este la fel de amuzanta ca una scumpa. Incercati sa faceti legatura intre pungile de cadouri si tema petrecerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *