Cum sa te comporti la o petrecere la birou

Petrecerile la birou sunt un amestec ciudat de veselie de Craciun si politica firmei. Daca nu beti prea mult ar trebui sa reusiti sa evitati gafele.

 Pasi  

 1. Duceti-va la petrecere. Chiar daca nu va incanta ideea, faceti parte dintr-o echipa si va trebui sa onorati cu prezenta.
 2. Aflati dinainte de petrecere ce va purta marea majoritate. Nu doriti sa faceti nota discordanta. Asigurati-va ca si partenerul dvs stie cum trebuie sa se imbrace.
 3. Alegeti o rochie conservatoare daca sunteti femeie. Fuste scurte socante sau decoltee ametitoare nu sunt tocmai potrivite pentru acest gen de petreceri.
 4. Sositi la timp la petrecere sau imediat dupa ce a inceput. Chiar daca stati putin, e mai bine decat sa apareti la finalul petrecerii.
 5. Asigurati-va ca salutati pe toata lumea. Prezentati-va partenerul si includeti in discutie si partenerii celorlalti.
 6. Evitati consumul de alcool in exces. Tineti minte ca va trebui sa va intalniti cu aceste persoane a doua zi, asa ca mai bine lasati o impresie buna.
 7. Evitati sa va indopati. Nu lasa o buna impresie umplerea pana la refuz a farfuriei si mancatul cu pumnul din covrigei.
 8. Participati la jocuri sau la alte activitati organizate.
 9. Dati cadouri doar daca si ceilalti o fac.
 10. Luati taxiul acasa daca ati consumat alcool.

 Sfaturi  

 • Daca stiti ca veti consuma bauturi alcoolice mancati ceva inainte de a place la petrecere sau mancati ceva acolo inainte de a bea.
 • Asigurati-va ca multumiti gazdei inainte de a pleca.
 • Inainte de a aduce partenerul cu dvs asigurati-va ca este invitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *