Cum sa trimiti colete in Germania direct la adresa cu reNNen.ro

Nu de multe ori am cautat o companie care sa se ocupe de livrare colete direct la adresa in Germania dar am fost surprinsi de numarul companiilor ce ofera acest serviciu. In Romania sunt foarte putine companii ce ofera transport la adresa in Germania deoarece de cele mai multe ori au ajuns sa fie tepuite de catre cei care expediau sau cei care urmau sa primeasca un colet, fie nu erau acasa in intervalul orar specificat, fie nu raspundeau la telefon sau adresa era gresita. Probabil o sa va ganditi ca acea companie iese in castig, deoarece se alege cu plata coletului dar si cu coletul. Ei bine nu e chiar asa, coletul trebuie inapoiat, drumul pana la adresa implica un efort financiar din partea companiei dar si timp irosit.

Pentru a trimite colete in Germania, una dintre companiile care mi-a sarit in evidenta este reNNen.ro datorita faptului ca este printre putinele companii ce au investit in imaginea sa si ofera preluare dar si livrare direct la adresa clientului, astfel clientul nu va fi pus in postura de a se ocupa de transport sau sa fie nevoie sa ajunga la diverse locatii pentru a prelua coletele. Dat fiind faptul ca nu toti au masina personala cu care pot ajunge oricand si oriunde, preluarea coletelor din alte locatii poate fi un chin, atat financiar cat si dpdv al timpului petrecut pe drumuri. Astfel reNNen.ro se ocupa de preluarea si livrarea tuturor coletelor in Germania si alte tari din Europa direct de la usa fara a fi nevoiti sa platiti taxe suplimentare pentru acest serviciu.

Chiar daca activitatea principala a celor de la reNNen.ro este serviciul de transport colete in Germania, acestia ofera la un pret avantajos si serviciul de transport persoane la adresa in Germania. Pentru cei ce vor sa calatoreasca cu microbuzuri, pot opta pentru acest serviciu ca sa ajunga in siguranta in Germania sau din Germania in Romania intr-un timp mult mai scurt decat cu autocarul.

Recomandarea noastra atunci cand expediati un colet este sa-l pregatiti foarte bine, ambalat in carton cu material de protectie pentru lucrurile fragile, orice companie de transport nu va poate garanta ca la destinatie coletul dvs. ar ajunge intact, deoarece sunt o multime de factori care pot deteriora coletul cum ar fi drumul, traficul, spatiul din masina etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *