Cinci prenume destinate succesului

Cei mai mulți părinți îşi doresc pentru copiii lor ce e mai bun pe lume. De cele mai multe ori numele ales este al unor înaintaşi celebri pentru că există teoria în care anumite nume celebre ar putea atrage în viaţă succesul.

Albert 
Numele Albert, purtat în trecut de nobili şi prinţi, provine dintr-un vechi cuvânt german care înseamnă ”nobilime strălucită”.

Băieţeii care au fost botezatti astfel sunt, în general, firi deschise, calde şi dornice de cunoaştere. Sunt inteligenţi şi sensibili, iar dacă au parte şi de puţin noroc, succesul nu va întârzia să apară.

Alexandru 
Provine din cuvântul grecesc ”alexandros”, care înseamnă ”protector, apărător”.

Băieţii care poartă acest nume se dovedesc a fi puternici şi curajoşi. Uneori sunt prea buni cu cei care nu merită, dar dacă sunt îndrumaţi cu atenţie şi sfătuiţi bine devin bărbaţi care reuşesc în viaţă.

Andrei

Numele Andrei provine din cuvântul grecesc ”andreios”, care se traduce prin ”bărbătesc, curajos”. În Biblie, Andrei a fost primul apostol al lui Iisus.

Băieţeii care poartă acest nume se dovedesc a fi curioşi şi curajoşi încă din primii ani de viaţă, chiar dacă asta le aduce tot felul de mici probleme. De cele mai multe ori devin bărbaţi puternici, care nu se tem să spună lucrurilor pe nume şi sunt apreciaţi pentru sinceritatea lor, scrie unică.ro.

David 
Numele David vine din limba ebraică, unde înseamnă ”iubit”. În Biblie, David a fost cel mai mare rege al Israelului, cunoscut pentru victoria împotriva lui Goliat.

Într-adevăr, băieţeii care primesc acest nume se dovedesc firi neînfricate, care nu se dau în lături de la experienţe noi. Asta le va aduce probleme întotdeauna în viaţă, dar reuşesc să treacă peste ele fiindcă ştiu să-şi asume şi să-şi repare greşelile.

Dominic 
Un nume de origine nobilă, provenind de la un cuvânt latin ce înseamnă ”lord”.

Băieţeii cu acest nume sunt firi curioase, dornice să acumuleze cât mai multe cunoştinţe. Se dovedesc inteligenţi încă de mici şi îi surprind pe cei din jur cu cunoştinţe pe care nu le au nici adulţii.

sursa:caplimpede.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *